Испания

Трансферни новини: Атлетико Мадрид, 7-ми Септември 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Атлетико Мадрид към 7-ми Септември, 2023

Ще се присъедини ли Антоан Гризман от Атлетико Мадрид към Лионел Меси и Интер Маями?

По всичко изглежда, че този трансфер е на път да се състои, тъй като звездата на Атлетико Мадрид вече има редица оферти на масата от клубове от MLS, включително Интер Маями.

Според испанското издание „SPORT“, френският нападател гледа сериозно на възможността за присъединяването си към „чаплите“ в Южна Флорида след края на сезона.

И въпреки че договорът му с Атлетико изтича през 2026 г., от настоящия клуб на звездата изглежда ще бъдат склонни да се разделят с него, в случай че получат подходяща оферта за подписа му.

В Испания се твърди още, че Атлетико вече проучва заместници на Гризман, а един от тях е Федерико Киеза от Ювентус.

Италианският национал ще струва на испанския гранд около 60 милиона евро, а това би била цена, която са готови да заплатят, ако Гризман реши да напусне редиците на Диего Симеоне.

Френският национал не веднъж е признавал, че „иска да играе в MLS, за да бъде конкурентен, да може да печели титли и да играе на най-високото си ниво“. Следователно съществува реална възможност той да се присъедини към Лионел Меси в Интер Маями, в случай, че от клуба пристигне подходяща оферта.

profittips-the best football tips

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!