Акценти

Трансферни новини: Арсенал, 9-ти Юни 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Арсенал към 9-ти Юни, 2023

Артилеристите са готови да предложат 75 милиона паунда за привличането на Мойсес Кайседо

Тимът на Микел Артета подготвя официална оферта за подписа на полузащитника на Брайтън – Мойсес Кайседо. Това потвърждават от английското издание „London World“.

Твърди се още, че артилеристите ще изпратят оферта, възлизаща на стойност от 75 милиона паунда. Същата обаче бе отхвърлена от Брайтън през януари.

Информацията гласи, че настоящият тим на Кайседо е смекчил своите искания и „чайките“ вече са готови за преговори с вицешампионите на Висшата лига.

Арсенал предлага 92 милиона паунда за привличането на Деклан Райс

Артилеристите дават всичко от себе си, за да привлекат на Емирейтс звездата на Уест Хем в следващите дни.

След триумфа на настоящия тим на Деклан Райс, Арсенал подготвя рекордна оферта, възлизаща на 92 милиона паунда. Това твърдят от британското издание „Daily Mail“.

Тимът на Микел Артета се доближава с още една стъпка до гарантирането на подписа на младия английски национал. Като „чуковете“ са набелязали три потенциални бъдещи попълнения, които да заменят успешно капитана им.

Според информация на „The Telegraph“, Уест Хем е готов да се раздели с Декла Райс, поглеждайки към привличането на Харви Барнс от Лестър Сити и полузащитниците Джеймс Уорд-Праус и Едсон Алварес от Аякс.

Не е тайна, че Райс е основната цел на Арсенал за настоящия летен трансферен прозорец, а клубът от Северен Лондон води в надпреварата към момента.

Няма фактори, които да възпрепятстват бързото осъществяване на сделката, след като бъде договорена и съответната трансферна сума с Уест Хем, разбира се.

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!