Акценти

Трансферни новини: Арсенал, 8-ми Септември 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Арсенал към 8-ми Септември, 2023

Агентът на Жоржиньо намеква за бъдещ трансфер в Серия А

Точно така, агентът на футболиста говори открито за потенциалното завръщане на играча в Италия, тъй като игровото му време на Емирейтс става все по-ограничено.

31-годишният италиански национал премина в редиците на Артета от Челси през януари, но така и не намери мястото си сред артилеристите.

Жоао Сантос, неговият агент, обсъди открито възможността играчът да се завърне в Италия, където прекара осем сезона както с Верона, така и с Наполи, преди да премине във Висшата лига.

Говорейки пред „Tutto Napoli“, той разкри: „Италия винаги е в сърцата ни. Никога не казвай никога. Ако има италиански отбор, който се нуждае от услугите му и неговите специфики, ще видим какво ще се случи. Неговата характеристика е уникална и е необходима на всички отбори по света. А когато имаме такова обаждане, ще се свържа с него.“

Е, дали играчът ще поеме към изхода на Емирейтс, предстои да разберем през януари.

Никола Пепе от Арсенал преминава в редиците на Трабзонспор

Вече бившият играч на артилеристите Никола Пепе се присъединява към турския Трабзонспор като свободен агент, четири години след като се превърна в клубен трансферен рекорд за Арсенал.

Договорът на Пепе с Арсенал изтичаше догодина, но бе прекратен, което от своя страна му позволи да пътува до Турция, за да подпише с новия си клуб.

По-рано това лято към Никола Пепе имаше интерес и от страна на клубове в Саудитска Арабия, но играчът категорично отхвърли възможността за преминаването с в Близкия изток.

Е, сега изглежда футболистът се отправя към Турция, за да възроди отново своята звездна кариера.

profittips-the best football tips

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!