Англия

Трансферни новини: Арсенал, 8-ми Август 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Арсенал към 8-ми Август, 2023

Арсенал отхвърли официалната оферта на Монако за Фоларин Балогун

От „The Athletic“ съобщават, че артилеристите са отхвърлили категорично офертата на Монако за нападателя Фоларин Балогун това лято, тъй като предложението на френския тим е било доста под исканата от тях цена.

Американският национал е силно свързван с отдалечаване от Емирейтс това лято, а към услугите му има силен интерес от редица тимове от Италия, Франция и дори Англия.

Въпреки това, към момента нито един клуб не е изпълнил исканата оценка на Арсенал, възлизаща на стойност от около 50 милиона паунда за 22-годишния играч.

Е, по всичко изглежда, че тимът на Артета е отхвърлил както устната, така и писмената оферта на Монако за привличането на футболиста. Но преговорите продължават, а тимът ще се сблъска с конкуренция в лицето на Интер.

Барселона отхвърли оферта на артилеристите за привличането на Ансу Фати

Според испанското издание „SPORT“, артилеристите са отправили убедителна оферта в опит да си осигурят услугите на Ансу Фати от Барселона. Въпреки това обаче, клубът и младокът са отхвърлили категорично предложението.

Не е тайна, че младежът е решен да остане на Камп Ноу, държейки да се утвърди в Барселона и да си върне титулярното място в тима.

Интер подновява интереса си към Фоларин Балогун

Според „Sky Sports Italia“, Интер засилва усилията си да си осигури подписа на Фоларин Балогун през предстоящите седмици, непосредствено преди затварянето на летния трансферен прозорец.

Силният интерес на италианския гранд идва на фона на напускането на Джанлука Скамака, който е готов да се присъедини към редиците на Аталанта.

Въпреки че към момента точните цифри на евентуалната сделка остават неразкрити, информация сочи, че Арсенал ще държи на сума, близка до 35 милиона паунда за 22-годишния футболист.

profittips-the best football tips

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!