Акценти

Трансферни новини: Арсенал, 31-ви Май 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Арсенал към 31-ви Май, 2023

Артилеристите все още не са отправили официална оферта за Иван Фреснеда

Както добре знаем, тимът на Микел Артета наблюдава зорко ситуацията около 18-годишния краен защитник на Реал Валядолид – Иван Фреснеда.

Според „Bild“, Арсенал проявява огромно желание да си осигури Фреснеда в своите редици.

Младежът се отличи с повече от прекрасна игра на терена, а вече множество клубове желаят да се възползват от услугите му през следващия сезон.

Договорът на тийнейджъра с испанския клуб е до лятото на 2025 г., като той може да бъде продаден през това лято, предвид големия интерес към него.

Междувременно не е тайна, че артилеристите наблюдават изявите му и имат желание да си осигурят неговия подпис през престоящия летен трансферен прозорец.

Въпреки това, според трансферния гуру Фабрицио Романо, топчиите не са отправили официална оферта за неговото привличане, поне към момента.

Арсенал няма да продаде Емил Смит Роу

Футболистът е обект на редица спекулации за трансфер това лято, след като се отличи само с 14 изяви през настоящия сезон.

Това, до голяма степен, се се дължи и на контузията, която Смит Роу получи през септември по време на поражението на Арсенал с 3:1 от Манчестър Юнайтед.

Въпреки това, дори след завръщането си на терена, английският национал се бори за игрови минути.

Според последна информация на „The Athletic“ обаче, артилеристите „нямат намерение“ да позволят напускането на Емил Смит Роу, с оглед на това, че младежът все още е важна част от плановете на Микел Артета.

Очаква се 22-годишният играч да получи ключова роля в редиците на специалиста през следващия сезон.

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!