Англия

Трансферни новини: Арсенал, 30-ти Юни 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Арсенал към 30-ти Юни, 2023

Арсенал е единственият английски клуб, който води в надпреварата за Арда Гюлер

Според последна информация на английските медии, Арсенал е изпреварил Нюкасъл Юнайтед в битката за детето-чудо Арда Гюлер.

Турският халф е изключително желано попълнение за редица тимове това лято. А по всичко изглежда, че артилеристите са изпреварили Нюкасъл Юнайтед в преследването на сензацията на Фенербахче.

Детето-чудо на Арсенал Итън Нванери решава своето бъдеще

Итън Нванери се превърна в най-младия играч в историята на Висшата лига, след като дебютира на 15 години и 181 дни при победата на Арсенал срещу Брентфорд с 3-0 през миналия септември.

За щастие на артилеристите обаче той няма намерение да напуска Емирейтс това лято, а дори напротив.

От „Mirror Football“ споделят, че той ще посвети бъдещето си на Арсенал, подписвайки формуляр за стипендия, преди да сключи официална професионална сделка, когато навърши 17 години през следващия март.

Нванери е атакуващ полузащитник, но може да играе и на крилото.

Припомняме ви, че той вкара четири гола и изработи три асистенции във Висшата лига U18 през изминалия сезон, а освен това се разписа с два гола и в Младежката купа на ФА, Висшата лига 2 и EFL Trophy.

Мениджърът на академията на артилеристите Пер Мертезакер, спортният директор и Микел Артета са изиграли основна роля в убеждаването на Нванери да посвети бъдещето си на клуба. А фактът, че младежът е играл футбол в първия отбор на толкова млада възраст, показва колко високо ценен е всъщност.

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!