Англия

Трансферни новини: Арсенал, 30-ти Август 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Арсенал към 30-ти Август, 2023

Майорка и Севиля с интерес към Роб Холдинг

Според последна информация на трансферния експерт Фабрицио Романо, Майорка и Севиля са осъществили контакт с представители на артилеристите във връзка с потенциалния трансфер на Роб Холдинг.

Англичанинът е силно свързван с напускането на Арсенал това лято, тъй като изглежда не фигурира в плановете на Артета. Интересът към неговите услуги обаче е изключително оскъден.

В последните часове на летния трансферен прозорец обаче, два тима от испанската Ла Лига са сред водещите имена, проявяващи интерес към привличането му.

Очаква се 27-годишният футболист да премине в своя нов тим именно непосредствено преди затварянето на трансферния прозорец.

Нотингам Форест отново възобновява интереса си към Нуно Тавареш от Арсенал

Според „Daily Mail“, тимът на Нотингам Форест все още се стреми да привлече Нуно Тавареш от Арсенал.

23-годишният футболист бе силно свързван с преминаване в английския тим, но преговорите се провалиха през изминалата седмица, след като не бе постигнато официално споразумение между двата клуба.

Е, сега от Нотингам Форест се завръщат с нов опит за играча, като държат на привличането му с договор под наем с опция за бъдещото му закупуване.

Сделка, за която артилеристите са отворени, тъй като 23-годишният Нуно Тавареш не фигурира в дългосрочните планове на Артета.

profittips-the best football tips

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!