Англия

Трансферни новини: Арсенал, 3-ти Август 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Арсенал към 3-ти Август, 2023

Бешикташ преговаря с Арсенал за привличането на Никола Пепе

Нападателят на Арсенал е все по-близо до преминаването си в Бешикташ със свободен трансфер. Информацията бе потвърдена и от „Transfermarkt“.

Котдивоарецът прекара изминалия сезон под наем в Ница. Той претърпя тежка кампания, изпълнена с контузии, регистрирайки само осем гола и една асистенция от 28 изяви за френския тим.

Никола Пепе има само 16 гола и 9 асистенции от 80 изиграни мача за артилеристите. А по всичко изглежда, че сега очевидно е в немилост под ръководството на Микел Артета и ще се отправи към изхода на Емирейтс напълно безплатно.

В идеалния случай Арсенал би предпочел да продаде играча на ниска цена, но високата му заплата, възлизаща на стойност от 140 000 паунда на седмица несъмнено е пречка за потенциалните ухажори на играча.

Отново според „Transfermarkt“, тимът на Артета няма да получи никаква такса за напускането на Пепе, но въпреки това би могъл да спести около 6,7 милиона паунда от заплатата му, в случай, че той се съгласи да напусне това лято.

Бешикташ от своя страна изглежда решен да спечели надпреварата за подписа на играча, а Пепе се надява да възстанови звездната си кариера, след като очевидно не успя да оправдае очакванията в Северен Лондон.

profittips-the best football tips

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!