Англия

Трансферни новини: Арсенал, 28-ми Юни 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Арсенал към 28-ми Юни, 2023

ОФИЦИАЛНО: Арсенал подаде рекордната оферта от 105 милиона паунда за Деклан Райс

Точно така! Артилеристите официално подадоха нова оферта за Деклан Райс. Това разкрива Дейвид Орнщайн. Към момента се твърди, че офертата възлиза на стойност от 100 милиона паунда плюс 5 милиона паунда в добавки, което от своя страна я превръща в рекордна за британски играч.

На чело на тази статистика в момента е съотборника на Райс в Англия – Джак Грийлиш, който бе трансфериран в Манчестър Сити от Астън Вила през лятото на 2021 г. за рекордните 100 милиона паунда.

Артилеристите се борят уверено със Сити за халфа и остава да видим дали Уест Хем най-сетне ще приеме предложението, идващо от тима на Артета.

Арсенал разполага с няколко дни, за да си осигури услугите на Итън Нванери

Артилеристите разполагат само с няколко дни, за да договорят условията за стипендия на младока Итън Нванери, на фона на конкурентния интерес от страна на грандове като Манчестър Сити и Челси.

16-годишният футболист е високо ценен в Арсенал и дебютира за клуба срещу Брентфорд миналия септември, когато бе само на 15 години, превръщайки се в най-младия играч в историята на Висшата лига.

Договорът му обаче изтича в петък, а артилеристите са изправени пред солидна конкуренция, тъй като Челси и Сити нямат намерение да изпускат шансовете си да привлекат играча на своя страна.

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!