Акценти

Трансферни новини: Арсенал, 28-ми Август 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Арсенал към 28-ми Август, 2023

Арсенал се подготвя за замяната на контузения Юриен Тимбър

Според трансферния експерт Руди Галети, артилеристите са създали списък с четирима играчи, които биха могли да заместят контузения Юриен Тимбър.

Севернолондончани подписаха със своята звезда едва това лято, но той получи тежка контузия, която ще го извади от игра за поне шест месеца.

Галети съобщава, че клубът е създал списък с четирима футболисти, като първи в него е Виктор Нелсон. 24-годишният футболист има договор с Галатасарай към момента, но артилеристите могат да активират освобождаващата му клауза от 25 милиона евро.

Другите три имена в списъка на Артета са Марк Гуехи, Пер Шуурс и Ерик Гарсия.

Монако ще привлече Фоларин Балогун в сделка за 40 милиона евро

Според трансферния експерт Фабрицио Романо, Монако ще обяви трансфера на Фоларин Балогун до броени часове, след като постигна официално споразумение с Арсенал за потенциална сделка, възлизаща на стойност от 40 милиона евро.

22-годишният футболист е силно свързван с напускане на Емирейтс това лято, а клубове от цяла Европа проявиха солиден интерес към неговите услуги.

Преговорите обаче се оказаха трудни, а артилеристите държаха на трансферна сума, възлизаща на стойност от 40 милиона евро за звездата си.

Все пак, френския тим бе считан за първи избор в привличането на играча, а американският национал е решен да подпише петгодишен договор с клуба, като Романо допълва още, че Арсенал ще има клауза за неговото откупуване.

Киърън Тиърни финализира трансфера си в испанския Реал Сосиедад

Според последна информация на „Sky Sports“, играчът на Арсенал – Киърън Тиърни е кацнал в Сан Себастиан, за да премине медицински прегледи, непосредствено преди преминаването си под наем в Реал Сосиедад.

Преговорите между двата клуба са се състояли изключително бързо, тъй като испанският отбор се е съгласил с исканията на Арсенал за трансферната сума под наем и покриването на заплатите на Тиърни за сезона.

profittips-the best football tips

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!