Англия

Трансферни новини: Арсенал, 27 Април 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Арсенал към 27 Април, 2023

Арсенал се включва в надпреварата за Райън Гравенберх

Съобщава се, че Арсенал е сред клубовете, които проявяват интерес към потенциалното привличане на полузащитника на Байерн Мюнхен – Райън Гравенберх.

Въпреки това, според Фабрицио Романо, Ливърпул остава един от най-силно заинтересованите клубове, който съвсем наскоро е провел официални разговори с представителите на младежа.

Ясно е, че Гравенберх иска да играе по-често през следващия сезон, което в момента изглежда като потенциален проблем за Байерн, който ще се опита да задържи футболиста в редиците си.

„Има голям интерес към Райън Гравенберх. Той не играе редовно за Байерн и потвърди, че изобщо не е доволен. Играчът иска да има редовно игрово време и твърди, че през следващия сезон това трябва да се промени“, споделя Романо.

„Скоро ще се осъществи среща между Байерн и Гравенберх, но от гледна точка на клуба, те ще направят всичко възможно да го задържат и нямат намрение да преговарят за напускането му. Имаше интерес от Висшата лига през януари – Ливърпул, Манчестър Юнайтед и Арсенал бяха информирани за неговата ситуация, но не бе възможно да се осъществи трансфер, поради финалната позиция на Байерн“, коментира още специалистът.

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!