Англия

Трансферни новини: Арсенал, 24-ти Юли 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Арсенал към 24-ти Юли, 2023

Микел Артета държи да запази Томас Партей в редиците си

Старши треньорът на Арсенал е убеден, че Томас Партей ще остане в редиците на отбора и след приключването на летния трансферен прозорец.

Националът на Гана се отличи с изключително представяне през изминалия сезон, изигравайки ключова роля в борбата за титлата на „топчиите“.

Според последна информация, идваща от острова, няколко клуба от Саудитската Про Лига са регистрирали интерес към играча. Въпреки това, се смята, че Ювентус би бил предпочитана дестинация за Партей, в случай, че артилеристите решат да разделят пътищата си с него.

Артета обаче е категоричен, заявявайки, че няма наремение да се разделя с опитния полузащитник, независимо, че вече бе похарчена рекордна за клуба сума, за привличането на Деклан Райс от Уест Хем.

„Томас Партей е изключително важен за нас играч и искаме той да бъде в отбора, това е сигурно“, сподели Артета преди приятелския мач срещу Манчестър Юнайтед.

Попитан дали Партей и Райс могат да участват в едни и същи стартови 11 този сезон, той добави: „Да, те могат да играят заедно и това беше част от моите планове.“

profittips-the best football tips

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!