Акценти

Трансферни новини: Арсенал, 20-ти Юни 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Арсенал към 20-ти Юни, 2023

Арсенал отправя нова оферта за Деклан Райс в следващите часове

Очаква се артилеристите да отправят нова официална оферта на стойност от 90 милиона паунда за капитана на Уест Хем – Деклан Райс.

Тимът на Артета отправи официална оферта на стойност от 80 милиона паунда плюс добавки, която щеше да бъде изплатена на вноски, но от Уест Хем отхвърлиха предложението, борейки се за трансферна такса, възлизаща на стойност от 120 милиона паунда.

Медиите в Англия предполагат, че „чуковете“ биха приели оферта от 100 милиона паунда плюс играч.

Артилеристите са готови да счупят рекорда си за най-скъп реализиран трансфер, за да привлекат Райс на Емирейтс това лято.

Е, очевидно сделката ще бъде реализирана съвсем скоро.

Тимът на Микел Артета отправя нова подобрена оферта за Кай Хаверц

Артилеристите отправиха нова официална оферта от 55 милиона паунда плюс 5 милиона паунда под формата на бонуси в опит да си осигурят подписа на Кай Хаверц от Челси.

Това гласи информация от последните минути, идваща от „Daily Mail“. Предстои да видим какво ще бъде окончателното решение на лондончани по въпроса.

Арсенал работи по привличането на Юриен Тимбър на Емирейтс

Според Дейвид Орнщайн от „The Athletic“, артилеристите се прицелват към привличането на нидерландския защитник Юриен Тимбър.

Английските медии твърдят още, че клубът от Северен Лондон е изпратил оферта, възлизаща на стойност от около 30 милиона паунда, в опит да си осигурят неговите услуги.

Артилеристите гледат на Ромео Лавия като тяхна приоритетна цел след Деклан Райс

Според последна информация на трансферния журналист Фабрицио Романо, Арсенал е на път да ускори процеса по подписването на Ромео Лавия от Саутхемптън това лято. Съобщава се още, че артилеристите са стартирали преговори за привличането на звездата.

Халфът на „светците“ бе истинска искра в катастрофалната кампания на Саутхемптън, който завърши в подножието на таблицата.

А Романо вярва, че „артилеристите“ биха могли да използват агента на Букайо Сака, за да улеснят процеса.

Припомняме ви, че Сака и Лавия делят един агент, а Арсенал поддържа изключително добри контакти с него.

В „CaughtOffside“ Романо сподели следното: „Арсенал, разбира се, са заети с Деклан Райс, той е тяхната топ цел в средата на терена, но те биха могли да направят още едно попълнение на тази позиция и е вярно, че Ромео Лавия от Саутхемптън е един от играчите в техния списък – те го харесват, смятат го за топ талант.“

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!