Акценти

Трансферни новини: Арсенал, 2-ри Юни 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Арсенал към 2-ри Юни, 2023

Арсенал все още проявява интерес към привличането на Сергей Милинкович-Савич

Италианското издание „Corriere dello Sport“ разкрива, че артилеристите са готови да се насочат към агентите на играча, за да направят преминаването му в Лондон  възможно.

Тимът на Артета проявява дългогодишен интерес към халфа и според последна информация ще предложат оферта за неговото привличане през летния трансферен прозорец.

Договорът на Савич с Лацио изтича след само 12 месеца, а английският гранд е решен да си осигури услугите му на Емирейтс.

Тимът на Артета се отдалечава от възможността за привличането на Жоао Кансело

Според последна информация на немски всекидневници, Жоао Кансело е изключил възможността да премине в друг клуб от Висшата лига.

Както добре знаем, португалският защитник ще се завърне в Манчестър Сити, след престоя си под наем в Байерн Мюнхен.

По всичко изглежда обаче, че той ще се отправи към нов тим това лято, но трансферът в Арсенал изглежда почти невъзможен.

Барселона също се интересува от привличането на Кансело, като дори ще се бори за неговия подпис през предстоящия летен трансферен прозорец.

Арсенал е на път да предложи оферта за Деклан Райс, докато той отхвърля Байерн като опция

Артилеристите са готови да направят своя трансферен удар за английския национал Деклан Райс. Това твърди журналистът Дийн Джоунс.

Според „The Daily Mail“, Арсенал, Манчестър Юнайтед и Байерн Мюнхен участват в надпреварата за подписа на звездата на Уест Хем това лято.

Деклан Райс се оценява на стойност от около 120 милиона паунда.

Последна информация на „Goal“ обаче, разкрива, че целта на Арсенал е отхвърлила предложение от страна на немския гранд Байерн Мюнхен за привличането на халфа.

Английските медии, от своя страна, твърдят, че Райс иска да остане в Англия и към момента няма намерение да напуска Висшата лига.

Е, по всичко изглежда, че младежът е в очакване на официална оферта от страна на артилеристите.

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!