Англия

Трансферни новини: Арсенал, 14-ти Юли 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Арсенал към 14-ти Юли, 2023

Деклан Райс ще бъде обявен за играч на Арсенал официално днес

Суперзвездата на английския национален отбор ще завърши трансфера си, възлизащ на стойност от 120 милиона паунда в Арсенал днес.

Според „Sky Sports“, английският национал е готов да подпечата преминаването си на Емирейтс.

Забавянето на обявяването на играча се случи, тъй като адвокатите на Арсенал имаха нужда от време, за да изготвят договора на футболиста.

Райс вече премина медицински тестове и въпреки почивката си в Португалия, той работи усилено върху формата си, за да може да демонстрира най-доброто от себе си, когато се присъедини към новите си съотборници на Емирейтс това лято.

Очаква се Деклан Райс да лети до САЩ с останалата част от състава на аетилеристите за предсезонната подготовка на отбора.

Първата оферта на Бешикташ за Роб Холдинг от Арсенал бе официално отхвърлена

Артилеристите отхвърлиха оферта от Бешикташ, възлизаща на стойност от 2,5 милиона евро за услугите на Роб Холдинг, тъй като не отговаря на първоначалната оценка на ръководството на английския тим.

Холдинг се присъедини към редиците на Арсенал от Болтън през 2016 г., а към момента има договор с клуба до 2024 г., с опция за едногодишно удължаване на конракта.

Централният защитник се внедри успешно в сърцето на защитата на Арсенал в последните фази на сезона, след контузията на Уилям Салиба.

Към момента обаче Холдинг ще продължи да бъде част от предсезонната подготовка на отбора и ще се надява да получи възможност да впечатли Микел Артета.

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!