Акценти

Трансферни новини: Арсенал, 13-ти Юни 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Арсенал към 13-ти Юни, 2023

Артилеристите се опитват да продадат Никола Пепе

Тимът на Микел Артета има желание да продаде Никола Пепе това лято.

Крилото подписа с артилеристите през 2019 г., идвайки от Лил за невероятните 72 милиона паунда, но така и не оправда цената си за трите сезона, прекарани с „топчиите“.

Националът на Кот д‘Ивоар има изиграни 112 мача за клуба през трите кампании, отбелязвайки 27 гола, непосредствено преди да бъде изпратен под наем в Лига 1 с екипа на Ница.

28-годишният футболист се разписа осем пъти в двадесет и осем мача за френския клуб, но дори те не се интересуват да го задържат в състава си за постоянно.

„The Telegraph“ съобщава, че Арсенал е отворен за всякакви оферти за играча това лято, тъй като се опитват да го извадят от тима, като дори обмислят да анулират договора му, ако не постъпят оферти за неговото закупуване.

Пепе със сигурност не е в плановете на Микел Артета, а съставът му се нуждае от повече сила в дълбочина, с оглед участието на Арсенал в Шампионска лига през следващия сезон.

Арсенал подготвя оферта, възлизаща на 35 милиона паунда за Жоао Кансело

Според последна информация на „Football Transfers“, артилеристите подготвят оферта за подписа на Жоао Кансело. Арсенал проявяваше интерес към привличането на звездата на „гражданите“ и преди, но защитникът отхвърли всякакви шансове да се присъедини към редиците на Артета.

Въпреки това, информация, идваща от острова, предполага, че се водят нови преговори между двете страни.

Е, сега артилеристите са готови да предложат оферта, възлизаща на стойност от 35 милиона паунда за услугите на играча.

Кансело може да се окаже онази ключова фигура за тима на Артета, която да му помогне да спечели така мечтания трофей през следващия сезон.

Предстои да видим обаче как ще се развие комуникацията между двата тима и футболиста, разбира се.

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!