Англия

Трансферни новини: Арсенал, 10-ти Юли 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Арсенал към 10-ти Юли, 2023

Арсенал отправя оферта за привличането на Кайл Уокър от Манчестър Сити

Според последна информация, идваща от английските медии, артилеристите са се свързали с „гражданите“, за да направят оферта, възлизаща на стойност от 16 милиона евро за привличането на Кайл Уокър това лято.

Ситуацията около договора на играча на Етихад поражда редица спекулации около английския национал, тъй като остава само година до изтичането на текущия му контракт с „небесносините“.

Припомняме ви, че в събота бе съобщено, че англичанинът все още не е взел окончателно решение за своето бъдеще, въпреки че му е предложен нов договор на Етихад, а мениджърът на Байерн Мюнхен – Томас Тухел също настоява да си осигури подписа му това лято.

Новината, че артилеристите са направили ход за привличането на десния бек, със сигурност е изключително любопитна към момента, като се има предвид, че преди това Кайл Уокър бе футболист на Тотнъм Хотспър, записвайки 229 мача за съперниците на артилеристите.

Предстои да видим дали такава сделка би била факт това лято, като според нас вероятността е изключително минимална към момента.

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!