Акценти

Всичко любопитно около новите екипи за гостуване на тимовете от Манчестър

by: Виктория Димова

0

Докато отборите от Висшата лига играят своите предсезонни мачове, редица от тях вече разкриха своите нови екипи за предстоящата кампания във Висшата лига.

„Червените дяволи“ на Ерик Тен Хаг се завръщат към фланелка с вертикални линии, дело на Adidas, почти две десетилетия след като за първи път показаха този дизайн.

В основата на фланелките стои зеленият цвят, придружен от бели линии, прекъснати от кестеняво-червените ленти, символизиращи популярните червени тухли, част от архитектурата на града.

Като изключим необичайната цветова палитра, новите екипи за гостуване на Манчестър Юнайтед са доста различни и нетрадиционни за Висшата лига. Така че „червените дяволи“ определено ще се открояват на терена.

Манчестър Сити от своя страна представи третия си екип в Токио, като част от предсезонното си турне.

Дизайнът на PUMA с лека нотка на електрическа искра има за цел да олицетвори пулсиращия живот и динамиката, обгръщаща Манчестър, както и наелектрезиращия стил на игра на „гражданите“ и вълнуващата атмосфера, която обгръща всеки техен мач.

За да представят своя трети екип, Манчестър Сити и PUMA се сляха с японската култура, заснемайки впечатляващи кадри с играчи като Ерлинг Холанд, Джак Грийлиш и Матео Ковачич, в известната Tokyo Kabuki Hall.

Определено предстои изключително вълнуващ нов сезон във Висшата лига. А тимовете от Манчестър са по-готови за него от всякога.profittips-the best football tips

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!