Акценти

Серхио Рамос и Хесус Навас – За приятелството и любовта към Севиля

by: Виктория Димова

0

Бившият звезден защитник на Реал Мадрид – Серхио Рамос се завърна в Севиля, 18 години, след като стартира професионалната си кариера именно там, преди близо около две десетилетия.

Рамос, както добре знаем, се записва в академията на испанския клуб на едва седем години, непосредствено преди да се издигне поетапно и да направи своя дебют за резервния тим на Севиля на 16-годишна възраст.

Е, сега в залеза на своята звездна кариера, на 37 години, ветеранът се завръща в бившия си клуб като свободен агент за още една бляскава кампания 2023/24.

„Винаги съм се движел основно от емоциите и усещанията си. Когато ми дадат възможност да избера проект, то е защото наистина вярвам в него. Не беше въпрос на пари или договор, а на философия, манталитет и усещане“, разкри футболистът пред официалния уебсайт на Севиля.

Медиите в Испания обаче твърдят, че Хесус Навас всъщност е имал много общо с решението на тима да си върне Рамос.

Двама приятели, които се събират отново заедно там, където всичко започна…

Освен, че са на една възраст, двамата преминават заедно през академията на Севиля. По-късно всеки поема по своя различен път, но запазват приятелството помежду си.

Серхио Рамос и Хесус Навас се събират отново в националния отбор на Испания, с който станаха европейски и световни шампиони.

Бившето крило на Манчестър Сити се завърна в Севиля през 2017 г., а звездният защитник също се прибира обратно у дома,  в клуба от детството си.

Е, сега, на 37 години, те отново ще бъдат рамо до рамо. Защото футболът е наистина красив спорт.

profittips-the best football tips

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!