Акценти

Рома представя изключително стилен трети екип за кампания 2023/24

by: Виктория Димова

0

Италианският гранд Рома представи официално новия си трети екип, базиращ се на семпла визия с леки нотки на традиционните цветове за римския клуб.

Adidas отново ще отговаря за визията на играчите на Рома, завръщайки се след 29-годишно отсъствие.  А дизайнът на екипите съчетава елегантен черен цвят с модерна визия и детайли, които капсулират привлекателността на Вечния град.

Феновете също не скриха заводолството си както към домакинските фланелки, така и към тези за гостуванията на тима, далеч от Олимпико.

Емблематичната вълчица, част от герба на клуба, този път е изобразена в черно, върху бял кръг, обграден от жълта и червена ивица.

Трите ленти, които виждаме по фланелките на играчите добавят заключителен щрих към естетиката, залагайки придвидливо на трите исторически цвята на римския клуб – жълто, оранжево и червено.

Декоративните елементи по ръкавите от своя страна са вдъхновени от древните римски мозайки, интерпретиращи лека съвременна нотка. Друга семпла препратка към настоящето и бъдещето на клуба идва с изписването на „R“, което се намира на яката на фланелката на римските вълци.

Черни къси панталони и чорапи с трицветни ивици допълват визията на новия трети екип на Roma x Adidas 2023/24.

Екипите са налични за закупуване от 26 септември 2023 г.

profittips-the best football tips

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!