Акценти

Nike с изцяло нов модел Air Mercurial Tn

by: Виктория Димова

0

Nike започна новата година с поредното ново попълнение в звездните си редици, разкривайки Air Mercurial Tn, напомняйки ни емблематичен модел от 1998 г.

Обединявайки два силуета от миналото на бранда, Nike лансира уникалния модел на пазара, а далеч не отне много време на Килиан Мбапе да ни даде пръв поглед върху новата „перла“ в короната на спортния гигант.

Instagram не стихва от коментари след кадрите на френската суперзвезда, която се появи на тренировки, залагайки на така специалното издание.

Насочвайки се към 2024 г., Nike залага на изключително разпознаваем цвят, наречен “Voltage Purple”, който се завръща, отдавайки почит на корените на бранда.

Изцяло новият модел слива дизайна запазена марка на Air Max със силуета на Nike Mercurial Superfly чрез нестандартната си вълнообразна естетика, играеща си с лилавите и черни нюанси.

Обувката е изработена от специална мрежеста конструкция, „Voltage Purple“, обвита от смели акценти, отличаващи модела, точно като OG от 1998 г.

Освен, че Килиан Мбапе показа новия хит на Nike на скорошна тренировка на ПСЖ, той успя и да вкара втория гол срещу Тулуза у дома с въпросния сензационен чифт.

Е, след него, Маркъс Тюрам също не се поколеба да ни покаже хитовите обувки на Nike Air Mercurial Tn отново по време на тренировка на Интер.

Колекцията пристига в цветовете „Volt Purple“ и „Total Orange“, признавайки 25-годишната история на модела.

Е, по всичко изглежда, че Nike Mercurial x Air Max ще бъде налична за продажба от 15-и януари.

profittips-the best football tips

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!