Акценти

Поглеждаме към AC Milan x Off White 2023/24

by: Виктория Димова

0

Тимът на Милан дебютира за втори път с новата колекция AC Milan x Off White 2023/24 непосредствено преди срещата на италианския гранд от Шампионска лига срещу немския Борусия Дортмунд. Е, в тази връзка, нека обърнем специално внимание именно на новата визия на играчите.

Припомняме ви, че преди около месец, Милан дебютира официално с най-новата си неформална колекция, наречена „Off White“, именно преди грандиозното дерби на Милано срещу Интер.

Сега обаче играчите демонстрираха стилни визии именно на Сигнал Идуна Парк, където нямаше как да не ни направи впечатление именно якето „Varsity“, което определено е изключително заебележимо.

Колекцията AC Milan x Off White 2023/24 се състои освен от вече гореспоменатото яке и от тениска, шал, както и редица аксесоари като калъф за телефон, ключодържател, несесер и т.н.

Новите визии на играчите олицетворяват комбинация от традиционните спортни мотиви и модернистичните нотки на модната столица, разбира се.  А тя е специално предназначена както за членовете на мъжкия, така и на женския тим на Милан.

Важно е да акцентираме именно на якетата от колекцията, които включват специален червен етикет с надпис „Support“, въведен именно от основателя на Off-White – Върджил Абло през 2020 г.

Капсулната колекция AC Milan x Off White 2023/24 е вече достъпна в уеб магазина на марката, както и в представителните магазини на бранда в Милано.

profittips-the best football tips

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!