Акценти

Манчестър Сити x Dsquared2: Или шампиони със стил

by: Виктория Димова

0

„Гражданите“ определено знаят как да изглеждат неотразимо, също толкова колкото и да играят впечатляващ футбол под ръководството на Пеп Гуардиола.

Както добре знаем, Dsquared2 облича Манчестър Сити за пътуванията на тима в Европа от 2017 г. насам, а това е шестата поредна година, в която клубът и отборът продължават да работят рамо до рамо в звездна колаборация.

Докато AC Milan x Off White 2023/24 залагат на якета тип „Varsity“, тук виждаме жилетка, брандирана с емблематичните символи на модния гигант „DS“. Освен това визията на футболистите изключително много наподобява дизайна на третата фланелка от сезон 2021/22.

И тук отличителната черта идва именно от името и номера на играча, поставени на гърба на жилетките, точно по подобие на екипите на шампионите.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Manchester City (@mancity)

Надпис с името на клуба и две емблематични небесносини ленти преминават и през един от ръкавите на играчите.

А те  определено представиха новите си визии неотразимо непосредствено преди мача от груповата фаза на Шампионска лига срещу отбора на Лайпциг.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Manchester City (@mancity)

Припомняме ви, че звездните играчи на Манчестър Сити излетяха от Англия именно облечени в последната и най-актуална колекция на Dsquared2.

profittips-the best football tips

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!