Акценти

Първи мигове на Луис Диас с баща му след отвличането

by: Виктория Димова

0

Колумбийският играч на Ливърпул Луис Диас се събра отново с баща си Луис Мануел Диас, който бе освободен от своите похитители, след като бе държан като заложник в продължение на 12 дни.

Нападателят на мърсисайдци и баща му се разплакаха при своята първа среща, прегръщайки се за пръв път след неприятното събитие.

Отвличането на Луис Мануел Диас от колумбийската организация ELN предизвика възмущение по цял свят. А според последна информация на медиите, от ELN са отвлекли 58-годишния мъж и съпругата му единствено с цел откуп.

Припомняме ви, че групировката първоначално освободи Силенис Маруланда – майката на футболиста, а след това държа бащата на играча в плен за цели 12 дни.

Междувременно лидерът на ELN описа отвличането като „грешка“, настоявайки, че отвличането е с цел откуп.

Групировката освободи Луис Мануел Диас миналия четвъртък пред служители на ООН и католическата църква. По-късно през същия ден той се събра отново със съпругата си и други членове на семейството си, но едва дни по-късно успя да прегърне сина си – футболната звезда на Ливърпул.

Диас отлетя за Колумбия, за да тренира с националния тим на страната си, непосредствено преди квалификацията за световното първенство срещу Бразилия в четвъртък вечер. Е, за щастие обаче той успя да се види и с баща си, а трогателните мигове вече обикалят интернет пространството.

profittips-the best football tips

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!