Акценти

За сбъдването на една красива мечта – Жоао Феликс в Барселона

by: Виктория Димова

0

Каталунският гранд Барселона най-накрая успя да си осигури привличането на Жоао Феликс и то в последния ден на летния трансферен прозорец.

Португалският нападател вече пристигна в клуба на мечтите си, надявайки се престоят му под наем да бъде достатъчно продуктивен, за да му гарантира престой, по-дълъг от една година.

Истината обаче е, че това не бе развой на събитията, който повечето фенове очакваха. Интересът към нападателя от страна на Барселона се засили едва след като младежът даде интервю, в което ясно заяви възхищението си към каталунския гранд.

Жоао Феликс се разплака по време на представянето си в Барселона

Успешното завършване на трансфера на играча бе също толкова голяма радост за него, колкото и за Лапорта.

Доказателство за това са и сълзите на Жоао Феликс, който не успя да запази контрол над емоциите си по време на представянето си за каталунския гранд и се разплака… Сълзи на облекчение, спокойствие и голямо щастие и напълно нормална човешка реакция, особено с оглед на всички трудности от последните дни, с които младежът трябваше да се сблъска.

Припомняме ви, че Феликс премина през множество тежки моменти в Атлетико Мадрид, след като се завърна от Челси това лято. Играчът бе подложен на психически тормоз от страна на феновете, които не пропускаха шанс да го освиркват и обиждат във всеки един удобен случай.

Е, въпреки трудното лято, на което бе подложен, сега Жоао Феликс е повече от щастлив, че ще може да се бори за клуба на мечтите си.

profittips-the best football tips

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!