Акценти

Айвън Тони намеква за възможно преминаване в Арсенал

by: Виктория Димова

0

Далеч не е тайна, че артилеристите се интересуват от привличането на нападателя в редиците на Артета тази зима. А на фона на нестихващите трансферни спекулации, футболистът намeкна за възможна крачка към Арсенал, след публикуването на любопитно стори в Instagram.

Припомняме ви, че Айвън Тони е наказан за цялата първа половина от настоящия сезон и ще се завърне в игра официално през следващия месец.

Ако не бе наказан, той щеше да има възможността да напусне Брентфорд през изминалото лято. А редица тимове се редят на опашка за неговото привличане. Арсенал е един от основните кандидати за това.

Редица експерти, анализатори и фенове на артилеристите дори вярват, че привличайки го в редиците на Микел Артета, шансовете им за спечелването на титлата във Висшата лига ще нарастнат стремглаво.

Все още обаче не е 100% сигурно, че от Брентфорд ще се разделят с играча през януари или ще изчакат до лятото, за да склонят на сензационна сделка за звездата си.

По последна информация на „Daily Mail“, нападателят е публикувал „жокер“ за своето бъдеще, намеквайки, че ще поеме по посока Емирейтс, а след това е премахнал т.нар. „стори“ в Instagram профила си.

Айвън Тони публикува изображение, на което се вижда как гледа мача на Арсенал срещу Лутън, а надпис към него гласи: „Деклан Райс, каква игра само!“

Малко по-късно постът бе премахнат, но редица фенове приемат това като знак, потвърждаващ желанието на Тони да се присъедини към артилеристите през предстоящия януарски трансферен прозорец.

Независимо от това обаче, за да бъде осъществена сделката по преместването на играча, двата клуба трябва да се съгласуват помежду си и то възможно най-скоро.

profittips-the best football tips

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!