Акценти

Микел Артета просълзи дядото на Давид Рая с мил жест

by: Виктория Димова

0

Трогателни кадри от подписването на Давид Рая, уловили емоционалния момент, обикалят интернет пространството от дни.

Както вече е известно, 27-годишният страж се присъединява към редиците на Микел Артета с договор под наем за цял сезон с опция за закупуването му през следващото лято.

Артилеристите ще платят първоначалната такса от 3 милиона паунда, а след 12 месеца, в случай, че решат да задържат Рая на Емирейтс ще им се наложи да платят още 27 милиона паунда на Брентфорд.

Припомняме ви, че вратарят имаше само още година до финализирането на договора с английския тим, но подписа нов двугодишен контракт с опция за допълнителни 12 месеца, за да си гарантира място в редиците на „пчелите“, в случай, че артилеристите не решат да го задържат.

По всичко изглежда, че не само Давид Рая е щастлив от сделката. Неговото семейство също се радва изключително много на преместването на играча на Емирейтс. Особено 91-годишният му дядо Хоакин.

Изключително трогателен момент от представянето на вратаря бе разпространен в клип, който обикаля Twitter последните няколко дни. На него се вижда как Микел Артета подарява на дядото на стража персонализирана фланелка на Арсенал с неговото име на гърба.

Дядото от своя страна побърза да сподели развълнувано: „Това е най-голямата ми мечта!“

Красивият момент бе заснет, докато спортният директор на артилеристите се шегува, че 91-гоидшният Хоакин е „новото попълнение“ в тима на Артета.

profittips-the best football tips

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!