Акценти

Челси х Nike представя третия екип на лондончани за кампания 2023/24

by: Виктория Димова

0

Семпъл, класически и много емблематичен… Челси представи новия си трети екип за тазгодишната кампания 2023/24, напомнящ ни за произхода на клуба през далечната 1905 г. Период, в който „сините“ носеха емблематичен и изключително отличителен нюанс на светлосиньото, наречен „Eton Blue“, за първите си два сезона.

Оттогава, както добре знаем, лондончани носят кралско сини екипи, нюанс, свързващ клуба с изтънченост и извисяване.

Новите екипи Челси х Nike 2023/24 олицетворяват модерна интерпретация на оригиналните фланелки от онова време в ментов цвят, разбира се.

Отличителният вертикален принт акцентира върху така характерния цвят, докато черната яка и маншети осигуряват така необходимия контраст в дизайна.

Новите екипи, както добре виждаме, оставят на заден план сложните шарки и щампи от последните няколко години в полза на семплия дизайн на едни от най-популярните фланелки от 90-те години.

Е, сега феновете на „сините“ се надяват, че отборът може да се справи с предизвикателството на този емблематичен екип, подобрявайки качеството на играта си.

В момента клубът се намира на 12-о място, където завърши и предходния сезон във Висшата лига, въпреки че „сините“ похарчиха над 1 милион паунда за нови попълнения.

Играчите ще имат шанс да защитят цветовете на фланелката, обличайки новия Челси х Nike 2023/24 срещу Борнемут в неделя.

profittips-the best football tips

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!