Акценти

Арсенал с нова ретро колекция от Adidas

by: Виктория Димова

0

Adidas предостави на Арсенал специална нова ретро колекция Originals.

Далеч не е тайна, че модният гигант успешно влезе в света на футболните класики, възраждайки редица модели от архивите, благодарение на кампанията си „Bring It Back“. Ключова част от идеята се базира на предоставянето на специални индивидуални колекции на клубовете от най-високо ниво под наслов Originals.

Е, най-новият клуб, който се радва на редица суичъри, тениски, анцузи и маратонки е Арсенал.

Колекцията, предоставена на артилеристите набляга на най-разпознаваемите алтернативни цветови схеми на „топчиите“, използвани последно за третата им фланелка от сезон 2019/20.

Партньорството между Арсенал и Adidas вече ни е предоставяло множество различни артикули, както и няколко колекции, като най-новата на Иън Райт, пусната в чест на 60-ия рожден ден на легендата на Арсенал, носена както от мъжкия, така и от женския тим.

Непосредствено преди мача срещу Лутън миналата седмица, играчите, начело с Артета носеха най-новото горнище от колекцията, под наслов „Love Unites“. Именно старши треньорът на артилеристите бе забелязан на пресконференцията преди мача с Астън Вила облечен с въпросното горнище, също част от колекцията.

Почитайки кариерата на клубната легенда, новата колекция отразява редица от най-емблематичните моменти и спомени от миналото на Райт в Арсенал.С уникални ръчно рисувани илюстрации, вдъхновени от неговата личност, артикулите вдъхват креативност, улавяща любими мигове както на терена, така и извън него.

А феновете на артилеристите определено са повече от впечатлени!

profittips-the best football tips

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!