Акценти

Талисманът на Арсенал – кучето „Win“ попадна в отборната снимка на клуба

by: Виктория Димова

0

Лабрадорът се превърна в истинска атракция на тренировъчната база в Лондон, успявайки да повдигне настроението на футболисти и треньори.

Женското куче, наречено „Win“ е и клубният талисман на отбора. То прекарва голяма част от времето си в базата на тима в Хартфордшир.

Надпреварата за титлата във Висшата лига тепърва започва, а Артета смята, че животинчето допринася успокояващо, подобрявайки настроението в редиците и намаляйки нивата на стрес в клуба до минимум.

Старши треньорът на артилеристите вярва, че „Win“ допринася и за нарастващото чувство за сплотеност в тима, карайки играчите и треньорският щаб да се чувстват като едно семейство.

А ето и още нещо любопитно, кучето „Win“ не се страхува от другия домашен любимец на Арсенал – котка на име Боб, която бе осиновена, когато нейният местен собственик и голям фен на клуба почина.

За талисмана на отбора отговаря и специален човек, който се грижи за лабрадора извън футболните занимания, тъй като породата е известна с любовта си към забавленията, привързаността и игривостта.

Е, сега любимото куче на Артета и компания бе включено и в отборната снимка на клуба, а кадрите се разпространяват в социалните мрежи от дни.

profittips-the best football tips

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!