Акценти

Arsenal x Adidas с нови екипи за гостуване през сезон 2023/24

by: Виктория Димова

0

Артилеристите представиха своя нов екип за гостуване за тазгодишния сезон 2023/24. А феновете останаха изключително разделени по отношение на мненията си във връзка с дизайна, който е дело на световния гигант Adidas.

Този сезон отбелязва 20 години, откакто клубът от Северен Лондон за последно спечели титлата във Висшата лига. А домакинската фланелка е истинско олицетворение за това.

Нека обаче поговорим малко и за гостуващия екип на тима на Артета, който изглежда се различава значително от миналогодишните черни и бронзови детайли.

Очевидно артилеристите са готови да преминат към много по-ярък дизайн, стъпвайки на неонови цветове и черни криволичещи линии.

Всъщност, това е първият път, в който Арсенал използва толкова ярък цвят за своите екипи, откакто Adidas е техен официален спонсор.

Немският производител на спортни облекла черпи вдъхновение от карта на Islington, символизираща пътуванията, които феновете на отбора от Северен Лондон предприемат за мачовете извън Емирейтс.

Новите екипи на отбора са създадени от 100% рециклируеми материали и разполагат с вградена технология „Heat.RDY“, оптимизираща охлаждането на играчите.

Любопитната визия за гостуване Arsenal x Adidas 2023/24 вече дебютира по време на предсезонното турне на артилеристите в САЩ. А играчите на Микел Артета облякоха новата неоново жълта фланелка за пръв път във Вашингтон на 19-и юли.

profittips-the best football tips

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!