Англия

Трансферни новини: Челси, 4-ти Април 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Челси към 4-ти Април, 2023

Възможно ли е Луис Енрике да бъде новият старши треньор на Челси?

Това определено ще бъде изненадата на сезона!

Точно така, според последна информация, бившият треньор на Барселона и Испания, Луис Енрике, преговаря с Челси във връзка със свободната позиция в клуба, след напускането на Греъм Потър.

Специалистът е без работа след приключаването на взаимоотношенията си с испанския национален отбор през декември, но изглежда, че шансовете му да се върне на работа в Англия се увеличават, твърди „Diario AS“.

Потвърдено е, че техническият директор на Челси – Кристофър Вивел е в контакт с агентите на Луис Енрике и вече се коментира възможността за присъединяване към сините на Стамфорд Бридж.

Според информация, Иван де ла Пеня, който е агент на Гави и Ерик Гарсия, преговаря за условията с Челси, от името на треньора.

Бившият наставник на Барселона веднъж е работил в чужбина, поемайки Рома за съдбоносен сезон. Твърди се, че ръководството на Тотнъм Хотспър също се интересува от услугите на специалиста, но на този етап преговорите с шпорите не търпят развитие.

Наскоро Луис Енрике заяви, че се интересува от позиция в Англия, но предпочита да получи проект, който да му даде шанс за спечелването на големи трофеи.

Предстои да видим дали преговорите между сините от Лондон и испанския специалист ще постигнат успех.

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!