Отбор на кръга

Отбор на кръга: Лига 1, Кръг 27

by: Големите 5

0

Брис Самба: Вратарят на Ланс не даде никакъв шанс на нападателите на Клермон.

 

Гидео Менса: Оксер стоя добре в защита срещу силната атака на Оксер, а Менса беше с главна заслуга за това.

 

Микел Деслер: Силен мач за датчанина, който отбеляза първия си гол във Френската Лига 1 а освен това помогна на отбора си да запази и суха мрежа срещу Анже.

 

Джонатан Гради: Силен мач за Градит, в който той и колегите му в отбрана не дадоха никакви шансове на нападението на Клермон.

 

Юнис Абделхамид:Страхотен мач на Абделхамид! Точно срещу Монако, отбор намиращ се във много добра форма.

 

 

Артур Теате: Стабилен в защита и чиста мрежа за неговия отбор.

 

Жан-Уда Улю: Халфът на Страсбург вкара две попадение за да донесе много важна точка за неговия отбор. И докато при първия гол имаше голяма доза късмет, то второто попадение на Улю бе истински снаряд от близо 30 метра, който не остави никакви шансове на вратаря на Марсилия Пау Лопес.

 

Секо Фофана: Поредният силен мач за капитана на Ланс. Имаше възможност дори да отбележи, но намери десния страничен стълб на вратата на Клермон.

 

Лионел Меси: Меси със пореден страхотен мач за ПСЖ. Нямаше късмет да отблежи, но даде така важния пас към Килиан Мбапе за решаващия втори гол във вратата на Брест.

 

Люис Опенда: Хеттрик за по-малко от 5 минути! Какъв ден само за Белгийският стрелец! Абсолютният играч на кръга в Лига 1.

 

Джонатан Дейвид: Още един страхотен мач за на друг нападател. 3 гола за стрелеца, който оглави листата при голмайсторите на Френската Лига 1 заедно с Килиан Мбапе с по 19 гола.

 

 

Резерви:

Йехван Диуф

 

Игор Силва

 

Карлос Солер

 

Брадли Баркола

 

Теремас Мофи

 

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!