Англия

Трансферни новини: Манчестър Юнайтед, 12 Април 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Манчестър Юнайтед към 12 Април, 2023

Манчестър Юнайтед ще предложи £80 милиона за подписа на Мойсес Кайседо

Точно така, червените дяволи са склонни да предложат солидна сума, за да си осигурят услугите на полузащитника на Брайтън Мойсес Кайседо.

Не е тайна, че Кайседо е едно от имената в трансферния списък на Манчестър Юнайтед, тъй като клубът се стреми да подсили възможностите си в средата на терена.

„The Peoples Person“ съобщава още, че наред със звездата на Брайтън, червените дяволи се интересуват и от услугите на Алексис Мак Алистър.

Брайтън очаква голям интерес към Кайседо през това лято, като възможността играчът да си тръгне нараства с всеки час.

„Манчестър Юнайтед може да привлече лятната си трансферна цел за £80 милиона, въпреки че играчът подписа нов договор с Брайтън“, твърдят източници на „Football Insider“.

Интересът от Олд Трафорд към Кайседо не е никак изненадващ. Каземиро е единственият доказано дефанзивен халф в отбора и винаги, когато не е на разположение на Тен Хаг, спадът в качеството на игра на тима си личи осезаемо.

Кайседо би бил чудесно допълнение към отбора на червените дяволи. Само на 21 години, той все още има на къде да се развива, а в тим като Юнайтед определено може да разгърне потенциала си.

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!