Англия

Трансферни новини: Ливърпул, 12 Април 2023

by: Виктория Димова

0

Екипът на ГОЛЕМИТЕ 5 Ви информира за най-големите трансферни новини, свързани с Ливърпул към 12 Април, 2023

Вероятността Ливърпул да привлече Джуд Белингам на Анфийлд става все по-малка

Мърсисайдци се оттеглят от надпреварата за подписа на най-желания полузащитник това лято.

Английският национал бе главна трансферна цел на клуба, който се готви да обнови селекцията си след настоящия разочароващ сезон.

Въпреки това, предвид мащабната сума, искана от Борусия Дортмунд, Ливърпул реши да насочи финансовите си ресурси към други потенциални цели.

Припомняме ви, че от немския гранд поискаха трансферна сума от около £130 милиона за своята звезда. Това, от своя страна, ще отнеме значителна част от трансферните средства на Клоп за лятото, затова мърсисайдци се насочват към други по-финансоводостъпни играчи.

От „The Athletic“ разкриха, че подписването на Белингам с Ливърпул изглежда все по-малко вероятно, тъй като от английския клуб не са склонни да участват в битката за наддаване. Техни потенциални конкуренти за подписа на играча са още Реал Мадрид и Манчестър Сити.

Говорейки за Белингам през декември, Клоп сподели: „Не обичам да говоря за пари, като става дума за играч от неговия ранг.“

„Всеки може да види, че той е просто изключителен. Ако споменете на някой, който няма представа от футбол или който разбита от футбол, но не е гледал от известно време, и попитате на колко години мисли, че е Джуд Белингам, не мисля, че някой би се доближил до реалната му възраст. Те биха казали 28 или 29, защото той играе толкова зряло. Белингам направи едно изключително световно първенство. Абсолютно изключително“, добави още старши треньорът на Ливърпул.

Сега обаче мърсисайдци ще фокусират вниманието си върху други цели, включително Мейсън Маунт, който се очаква да премине почти сигурно на Анфийлд това лято.

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin

error: Content is protected !!